Början på resan till ett hälsosamt liv!

I december så hamnade jag på sjukhus på grund av att en nerv i ryggen hade hamnat i kläm. Bilden nedan visar mig från den värsta tiden i mitt liv. Jag fortsatte gå upp i vikt och jag mådde allt sämre. Både jag och mina föräldrar trodde att det där skulle vara sista veckorna i mitt liv och jag hade verkligen gett upp hoppet. Tills jag en dag bestämde mig att jag verkligen ville leva!

Jag köpte träningsgrejer och började träna upp mina muskler. I samma veva blev jag kontaktad av en hälsocoach som hade sett hur bestämd jag var och erbjöd mig att gå med i 90 days body challenge vilket jag accepterade direkt. Jag blev såpass inspirerad att jag själv valde att bli en hälsocoach.

Nu står jag här 28 kilo lättare och med kunder som liksom mig har fått resultat. Målet behöver inte ha med vikten att göra men sanningen är att vi alla behöver leva hälsosamt och även om man kanske känner att man gör det så fattas det fortfarande mycket. Vi behöver få i oss ungefär 1500 gram frukter, grönsaker och bär men vem orkar ens äta det? Det är därför vi gör det vi gör. För att se till att alla får i sig rätt mängd av kostcirkeln. För att se till att alla mår bra och når sina mål inom träning och hälsa. Om någon som läser min blogg är intresserad så skriv ett PM till mig på Facebook.

Ni hittar mig här: https://www.facebook.com/jenny.hedin93